Nejnovější recenze ze sekce Osvětlení do akvárií
- hezke lanko a samosvorne uchyty
- kovove uchyty nepasuji presne na svetlo, nechapu, ze je v dnesni dobe tak tezke ohnout plech v presnem miste do presneho uhlu
Kovove uchyty jsem musel dost dotvaret, navic za pouziti naradi a nemale sily. Oproti samotnemu svetlu, ktere mi prislo dilensky OK, tady maji rezervu.
- slusne dilenske zpracovani svetla
- oproti ocekavanim z recenzim pro me bezproblemova a intuitivni aplikace
- pekne samosvorne uchyty pro lanka
- nedaji se koupit stinitka
- sada pro zaveseni nesedela moc dobre, musel jsem ji znacnou silou, za pouziti sveraku a francouzaku, tvarovat
Oproti puvodnim zahradnim LED reflektorum se v akvariu objevily nove barvy, je treba si trochu prezvyknout. Zvlast cerveneho nadechu se mi nedari uplne zbavit a prebit ho zelnou s modrou. Nicmene na 25W sviti intenzivneji nez s predchozimi 60W, cili technologicky pokrok citelny, na teto wattazi se svetlo ani nijak nehreje.
Stinidla (shades) jsem vyresil nakupem cernych plastovych L profilu v Hornbachu, pasuji tam prekvapive dobre (pro nasunuti je treba odsroubovat bocnici svetla)
Asi 2x se mi stalo, ze po manipulaci se svetlem (rozpojovani/zapojovani kabelu) svetlo vecer uplne nezhaslo, a bylo treba mu pomoci v aplikaci.
Proti zavesenemu reflektoru ma reseni 'od kraje ke kraji' nevyhodu v tom, ze pri udrzbe o nej zachytavam, a to i kdyz ho na lankach vytahnu o kus vyse. Na druhou stranu akvarium je u sten lepe prosvicene, cili je to neco za neco.
Funguje jak má
Nemám co vytknout
...světlo je v pohodě,líbí se mi ovládání controlerem-rozednívání a stmívání je SUPER,držáky jsou už horší a chci poznamenat,že sv. o délce 75cm na 80cm akvárko je tak tak,příště bych volil 90cm,ale už má větší spotřebu,celkově hodnotím kladně-voda,rybičky a rostlinky jsou barevnější a jasnější...
- Jednoduchá montáž
- Kvalitní osvětlení
- Dostatečně dlouhý přívidní el. kabel
- Zatím nic
Pro mně splňuje očekávání : výkon - cena.
Spokojenost
- nedrží přísavky
Zb oží odpovídá požadavkům.
100% spokojenost
- Není návod, nebyl zaslán ani v elektronické podobě. Ze 4 osvětlení se mi podařilo spárovat pouze jedno, produkt jsem vrátil.
- Lze pomocí wifi nastavit intenzitu a dobu svícení
- Bez wifi nelze regulovat svítivost
- rychla reklamace
- spatny ovladac ke svetlum, jinak LED OK
Sinkor LED II 90 cm WRB 30 W s Wifi LED Control
Přidáno: 8. června 2023
(naposledy upraveno 13. června 2023)
Zakoupeno v Invital Rostlinna-akvaria.cz
nefunguje
- Silnější než originál. Někomu může vadit barva - mě naopak v černé vyhovuje a hodí ke vzhledu akvária.
Sinkor LED II 75 cm WRB 25 W s Wifi LED Control
Přidáno: 7. června 2023
(naposledy upraveno 7. června 2023)
Zakoupeno v Invital Rostlinna-akvaria.cz
Plastové držáky katastrofa
Pěkně svítí, uplně jiný pohled na akvárium, časem uvidím co na to rostlinky.
I starší lidé lehce nastaví parametry, toto je můj problém v 70 letech nastaveno a na první pokus funkční.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]