Nejnovější recenze ze sekce Osvětlení do akvárií
- Krásné a příjemné osvěžení se
Invital LED WRGB osvětlení 13,2 W, 58 cm
Olin
Přidáno: 23. prosince 2023
(naposledy upraveno 23. prosince 2023)
Zakoupeno v Invital Rostlinna-akvaria.cz
Splňuje moje požadavky, bez problémů.
- dobré
- Krásné a vpohode
splňuje moje požadavky
- cena, spolehlivost
- krásně svítí
- Přizpůsobí se na každé akvárium.
- Ovládání by mohlo být ZigBee/Tuya
- pěkné barvy
Za velmi přijatelnou cenu kvalitní osvětlení s možností regulace intenzity osvětlení a časovým nastavením.
- Kvalita
Sinkor LED II 45 cm WRB 15 W s Wifi LED Control
Přidáno: 4. prosince 2023
(naposledy upraveno 4. prosince 2023)
- Světlo působí kvalitně
- Tenké, hliníkové
- Čínská aplikace na ovládání světla ve mě nebudí důvěru.
- Aplikace vyžaduje přístup k Wi-Fi
- Extra svítivé
- Fajn aplikace
- Malé rozměry
- Vodotěsné spoje
- Těžší, ale má to opodstatnění a vlastně je to dobře, že člověk má pocit, že za ty peníze něco pořídil
Velmi výkonné, kvalitní světlo. Sice nemám porovnání, ale dle parametrů odpovídá ceně.
- výkon odpovídá ceně - zbytečná investice
Nedoporučuji.
- celkem tři variace svícení (jen bílé led, jen modré led nebo oboje dohromady) a možnost nastavit sílu jasu
- po vypnutí se musí opět nastavit
- hezky svítí, uvidím jak pod tím porostou rostliny
- držáčky nemají přísavky, naštěstí šlo (i přes větší průměr) dát s velikou opatrností do tohoto - INVITAL náhradní přísavka s držákem pro DayNight LED a AquaSpectrum LED
- Mám zatím krátkou dobu,ale věřím,že bude sloužit dlouho
Invital AquaSpectrum LED 15,6 W, 74 cm
Pavol
Přidáno: 2. prosince 2023
(naposledy upraveno 2. prosince 2023)
Maximální spokojenost
- Svítí dobře ale nemám porovnání před tím jsem měl zářivkové trubice. Proti ním to moc pěkné svítí krásně jsou pod tím vybarvené rostliny mám ho teprve týden.
- nízká spotřeba
- rychlé nastavení tipu světla překliknutím power tlačítka
- podpěrné nožičky lze hezky nastavit podle potřeby
- možnost nastavení
- RGB nastavitelné
- stmívač
- časovač
Tímto svítidlem jsem nahradil momentálně porouchané dvoutrubicové svítidlo 2x25 watt, do kterého jsem zakoupil vcelku drahé trubice v domnění, že jsou ty původní po smrti a nakonec se ukázalo že budou v háji tlumivky.→ 700,- v čudu. A než se hrabat ve starý zářivce s nejistým výsledkem, rozhodl jsem se pro koupi tohoto LED RGB zdroje, který je lehoučký, má malou spotřebu a lze nastavovat. Prostě paráda.
Uvidíme co na to rostlinky, dlouho byla v akváriu tma, ale podle nových lístečků to vypadá nadějně :-)
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »