Nejnovější recenze ze sekce Osvětlení do akvárií
Svítí slušně, přijde mně že to je celkem přirozená barva světla, vypadá bytelně a celkem hezky, čas rozhodne zda se bude líbit i rostlinám.
- dobry
Lampa svítí jako blázen, je to spíše teplejší barva.
Funguje, jak má. Rostlinám se daří o dost lépe, rybky jsou pěkně vybarvené. Super, že lze libovolně nastavit zapnutí a vypnutí včetně rozednívání a stmívání. Rozhodně doporučuji a doufám, že dlouho vydrží.
Sinkor LED jsem dal do provozu a jsem s ním spokojený, svítí dostatečně hloubka 40cm
naprosta spokojenost .Produkt v naprostem poradku.A podle predstav..... super.Richle jednani a doruceni
Perfektně osvětlilo 600l akvárium. Spokojenost i s kontrolérem Sinkor Wifi led.
- Vše O.K.
- Ovládání v apce
- Automatické svícení
- Na 60% dost topí, uváděli, že ne
- Na 10w na 60% svítí více nepříjemne než druhé světlo co mám odjinud
- Držáky jsou vtipné, pořád vypadávají
Předražené, hlavně nesplňuje, co výrobce slibuje.
- nízká cena, pro začínající akvaristy skvělá volba
- Zvýšilo se vybarvení rybek i rostlin, aspekt dopadu záření na kvalitní růst rostlin je z důvodu krátkého působení na rostliny relevantní.
- Možná nevýhoda je volnější držáky světla z plastu na úzkých sklech, světlo se v nich vyklá a hrozí při širším akváriu, že spadne do vody, při neopatrné manipulaci
- Aplikace je asi dobrá, ale stmívání a rozednívání je krokové po procentech svítivosti, nastavení je vcelku intuitivní
- Výborně fuguje
Výborně imituje přírodní prostředí pro život pod vodou. Ďoporučuji .
- Svítí tak jak jsem očekával.
Sinkor LED 105 osvětlení 105 cm, 35 W
Přidáno: 17. ledna 2024
(naposledy upraveno 17. ledna 2024)
Zakoupeno v Invital Rostlinna-akvaria.cz
- Automatické ovladáni
Možnosti regulování intenzity osvětlení jak denního tak nočního, časovač.
- Odpovídá popisu
Vše zatím funguje jak má. Dobrá aplikace.
- jednoduchá montáž a plná spokojenost
- plní svou funkci
Krásně svítí a jde nastavovat podle potřeby.
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »