Nejnovější recenze ze sekce Osvětlení do akvárií
Hsbao Retrofit LED 12 W, 53 cm s ovladačem
Přidáno: 3. února 2024
(naposledy upraveno 3. února 2024)
Výhodné
Momentalně nemám.
Svítí OK + časovač součástí světla.
Sinkor LED II 45 cm WRB 15 W s Wifi LED Control
Adam
Přidáno: 1. února 2024
(naposledy upraveno 1. února 2024)
Zakoupeno v Invital Rostlinna-akvaria.cz
- Nutit kupujícího do účtu Google je prasárna, bez přihlášení nemáte možnost regulace
Svítí a snad dlouho bude...
- Splňuje vše, co bylo napsáno v nabídce.
Dělá co má a o to jde
Svítí opravdu velmi silně. Takže intenzitu jsem nastavil na max 25 %. Krásně rozjasní rybky a barvy v akváriu. Wi-Fi modul - super.
neodzkoušeno
Narva Starter pro zářivku 4-80 W
Přidáno: 29. ledna 2024
(naposledy upraveno 29. ledna 2024)
Zakoupeno v Drobné elektro
- Funguje, jak má
- Možnosti barevně osvitit škvarky dik
Velmi dobrá náhrada původního osvětlení. Instalace velmi snadná. Celé světlo za cenu lepší zářivky. Navíc je na 12V, takže odpadají obavy z izolace přívodního kabelu. Zatím je na hlavním časovači, ale plánuji nastavit čas přímo na světle. Pak bude i s pozvolným stmíváním. Další výhodou je nezávislé nastavení modré a bílé
- Snadná montáž
- Svítí dobře
- Ovládání a nastavení na kabelu
- Časovač
Výborně funguje doporučujii
- super výkonné a jasné - akváriu to světlo hned dalo nový rozměr
- realistické - ráno se mi zapnulo časovačem a já myslel že mi svítí do pokoje slunce (vůbec nešlo poznat že je to technika)
- časovač a stmívač (stmívač asi ocení rybky, až tam budou - žádné šoky z rozsvícení/zhasnutí - aktuálně nastaveno na pozvolných 70minut stmívání/východu slunce)(a časovač ocením já, pokud potřebuji někam jít nebo se zapomenu)
- vypadá elegantně/esteticky - žádná neforemná zářivka v krytu porostlá řasou a ocákaná od vodního neřádstva
- jedině a pouze přes wi-fi ovládání (bez něj to nefunguje), nelze ho vybalit a zmáčknout čudlík "sviť/nesviť" pokud vám nezáleží na ovládání jasu/času etc.
9,5/10
super ve všech ohledech jenž jsem zatím mohl odzkoušet, krom jednoho
nemohu se zbavit dojmu, že mi tam prostě schází čudlík zapnout/vypnout (i za cenu jednotného výkonu bez redukce) pro případné nouzové/dodatečné osvětlení když ho chcete třeba jen na kytky/mech/dry-start akvárií
Do krevetaria,kle je kryt akvaria,super vodotěsné světlo.
Dennerle osvětlení Nano Light 11 W, 27 cm
Registrovaný uživatel
Přidáno: 25. ledna 2024
(naposledy upraveno 25. ledna 2024)
- Originální náhradní zářivka jde nahradit.
- Originální zářivka je obyčejná G23 zalitá lepidlem v plastovém adaptéru.
Náhradní zářivka za 500,- je klasická zářivka se závitem G23, jde nahradit Osram DULUX S 11W, 4000K za stovku. Jediný rozdíl kromě pětinásobné ceny je teplota světla 6000-4000 kelvinů. Ta původní zářivka je zalitá lepidlem ve vlastním plastovém adaptéru, který není potřeba. Ale jde opatrně rozříznout pilkou na železo a vložit do něj Osramku za stovku.
- ok
Sinkor LED II 30 cm WRB 10 W s Wifi LED Control
Petr
Přidáno: 23. ledna 2024
(naposledy upraveno 23. ledna 2024)
- vysoká cena
Velmi dobrá a jednoduchá aplikace pro ovládání.
Pracuje přez WIFI přímo z vašeho telefonu máte vždy přehled. Po výpadku proudu se spustí opět v původním nastavení. Což požaduji za velké +
Je vidět, že patří k levnějším světlům, ale svítí dobře. Trošku je horší spárování ovládání, ale po chvilce na to člověk přijde. Když vezmu v potaz cenu výrobku tak mohu jen doporučit. Jediné mínus je že není možnost ovládání jednotlivých diod, ale to už bych chtěl za tu cenu moc.